Chocolate cake Reni

4.19 avg. rating (83% score) - 67 votes

This cake is absolutely the same advantages. It is moist, even very, much chocolate, heavy and filling. You do exactly the same thing. When the weather, we have now is a great mood enhancer. One piece of cake make, you immediately feel better. Probably more than one of you will find themselves, that there are no eggs. And only one small, really tiny minus is the, that disappears as quickly as it appears… There is considerable competition for my favorite Pickaninny. The recipe for this cake gave me instant przesympatyczna Reni, which I thank you for spreading it! And now, dear – to work. I recommend a very!

Ciasto czekoladowe | Chocolate cake

Ingredients:

  • 2 cup sugar * (I used brown)
  • 3 glass (250ml) of flour
  • 2 teaspoon baking soda (ponieważ bardzo nie lubię zapachu sody, daję łyżeczkę lub pół, a reszta to proszek do pieczenia)
  • 1/2 cup of cocoa
  • 1/2 teaspoon salt
  • 2 cup warm water
  • 1 glass oil
  • 2 teaspoon of vinegar
  • 1 1 teaspoon vanilla extract

In a bowl sift flour with baking soda and cocoa, add salt, sugar and mix together. The second vessel filled with water, oil, vinegar and vanilla extract. The content of both vessels combine and mix together, until all the ingredients are well combined.

Plaque size 25x25cm baking parchment paper, translate into prepared cake.

Bake at 180 ° C for about 45 -50 minutes, or a dry stick. If the dough is strongly scorched from the top, can be covered with aluminum foil. After this time, remove and let cool. Cake can pour chocolate sauce or sprinkle with powdered sugar.

Chocolate:

  • 50ml double cream
  • 100g dark chocolate

Chocolate, broken into small pieces put into a saucepan, Pour heavy cream and heat, until the chocolate is melted.

*my glass = 250ml

Ciasto czekoladowe | Chocolate cake

Ciasto czekoladowe | Chocolate cake

Ciasto czekoladowe | Chocolate cake

Enjoy!

Ten wpis został opublikowany w kategorii Cakes i oznaczony tagami , , . Bookmark this permalink.
Subscribe
Notify about
guest

The site uses Akismet, to limit spam. Learn more about how comment data is processed.

113 comments
Inline Feedbacks
View all comments
Agata
Agata
1 a year ago

Ehhh.. In general, I do not work out. The proportions of the perfect hell even longer but when cut zakalec. The taste very good but zakalcowate

Paulina
Paulina
2 years ago

Czy mogę dodać kakao rozpuszczalne Nesquik czy się ono nie nadaje?

Fall
Fall
2 years ago

Upieklam w formie babeczek – dodalam kawalki gorzkiej czekolady, a do smaku mielone gozdziki i cynamon. Pride! Wyrosly pieknie!

Ania
Ania
2 years ago

Robiłam już kilkakrotnie to ciasto. Jak dla mnie jest najpyszniejsze!! Obowiązkowo znajduje w moich przepisach. I did accordance with the provisions 🙂

Ola
Ola
2 years ago

Najlepsze ciasto czekoladowe jakie robilam <3 przepis trafia do moich ulubiencow! Through!

Iza
Iza
2 years ago

Cake is delicious,nie przepadam za ciastami czekoladowymi ale po tym cieście zmieniam zdanie, pride,moja córka się nim zajada,robiłam zgodnie z przepisem

Monika
Monika
2 years ago

Pyszny dałam miej cukru i dodałam jabłek pokrojonch w kostkę i troszkę połamanej czekolady. It came out! Fluffy, pyszne i czekoladowe!

Ula
Ula
2 years ago

Witam nie stety wyszedł zakalec i ciasto wyszło dziwne w smaku nie zbyt dobre. Robiłam zgodnie z przepisem.

Monika
Monika
2 years ago
Reply to Asiek

Ludziska poprostu nie mają ręki do wypieków! And this does not go for 😀